måndag 31 augusti 2015

Intryck

När hon vaknar är det svart i hela rummet, det fanns inte en gnutta ljus. Hon undrar vad klockan är, om det är långt in på morgonen eller om det kanske tom är fortfarande natt. Sängen är mjuk och skön, hon känner att hon sovit riktigt gott hela natten. Tankarna för gårdagen kommer upp i huvudet, undra vad hon har gjort för intryck till övriga personalen.

Igår så var det invigning av biltvätten i Norrköping, hon själv bor i Eskilstuna. Dem var ett gäng från Eskilstuna som åkte ner till Norrköping för att ha invigning av den nya tvätten. Efter 3 månaders ledighet var det riktigt roligt att komma tillbaka, att börja tänka som en arbetare igen. Hon kände att hon fick massor av nya idéer och inspirationen. Hon längtade till att ta tag i allt och få allt att glänsa igen. Det var roligt att prata med kunder och reflektera över vad vi kan åstadkomma även tillsammans med personalen.

Chefen hade även bjudit med biltvätts ägare från andra städer, dem skulle ut och äta och bo på hotell. Vilken lyx det kändes att starta jobba så här igen.

När hon låg där i sängen så funderade hon om andra hade redan vaknat, om dem gått ner för att äta frukost. Hon hade fortfarande ingen aning av vad klockan var. Hon var lite förvånad att hon var så pass pigg och ingen baksmälla, då det hade ändå blivit en hel del dricka igår. Det var många år sen sist hon hade varit ute, men hon verkade må toppen ändå. Undra om det var redbullen som räddade henne. Redbullen som gjorde att hon kände sig pigg och på. Hon hade druckit några redbull med vodka, eller jag vet inte, som några av hennes kollegor hade kallat drycken från kvällen innan.

Hon tog upp sig ur sängen och letade genom mörkret till den lilla bord som hotellrummet erbjöd, där hade hon ställt sin mobil på laddning. Till hennes förvåning var klockan bara halv åtta. Halv åtta bara, klockan var nog runt halv två när hon la sig. Bara 6 timmars sömn och det kändes fortfarande som kroppen kändes toppen. Hon funderade om hon skulle ta sig till frukost eller om hon skulle sms resten av sällskapet. Kändes elakt att väcka dem andra om det fortfarande sov, så hon bestämde att hon skulle ta sig till frukosten, då hon var vrål hungrig.

Dock i hennes huvud ekade fortfarande frågan, undra vad för intryck hon hade gjort?4 kommentarer:

 1. Vad vi gör för intryck hos andra får vi veta långt senare. Vi får små ledtrådar varje gång vi möts. Möts vi inte igen får vi aldrig veta. Spännande.

  SvaraRadera
 2. Bra! Intressant med biltvättar.

  SvaraRadera
 3. Åh den där stunden - när tankarna dansar fritt - tiden är fjärran - Åååååh!
  ELVIS

  SvaraRadera