torsdag 20 augusti 2015

Om min dröm

Jag har drömt sen jag var liten att skriva en bok, bok om någonting. Ämnet har aldrig riktigt än fallit på plats, men jag älskar att skriva. Däremot så har min språkliga kunskaper gjort att jag har gömt mig bakom min rädsla och inte vågat. När jag var liten skrev jag den ena historien efter den andra och jag minns att min svenska läkare tyckte om dessa historier. Så när jag nu sprang på SkrivPuff, tänkte jag att det kanske vore en bra sätt att starta att väcka en gammal minne upp igen. Och visst var det roligt att skriva igen!

Där med namnet bokmirakel, min hopp om att en dag sker en mirakel och jag släpper en bok!

Som ni ser så blir det ganska mycket avvikelser, det finns ingen röd tråd från ena texten till den andra. Utan jag låter fantasin flöda vad som faller in. Testar mig fram, vad som känns bra.

När ni kommenterar mina texter får ni gärna ge både ris och ros, då jag gärna vill utvecklas i mitt skrivande!

Ser att det finns många skrivare bakom SkrivPuff med stora talanger, alla eloge till er.

Tyvärr missar jag nu författarkliniken i augusti pga stor event på min arbetsplats. Men nästa gång det kommer liknande, jag lovar att ni ser mig där! Tipsa gärna skrivkurser och mässor och event. Jag vill göra allt för att få min dröm att bli uppfylld.

An, jag kommer definitivt gå dina skrivkurser! Tack för att du inspirerar människor ta fram sin kreativa sida! Tack för att du tagit fram SkrivPuff.
5 kommentarer:

 1. Härligt att drömma och ännu härligare att göra något åt det. Jag kommer inte heller att gå på den där skrivargrejen i Stockholm, detta är bättre anser jag. Jag gillar dina texter och är glad att följa dig.

  SvaraRadera
 2. Skriv skriv skriv så kommer du hitta din berättelse.

  SvaraRadera
 3. Skriv för livet! Gör och skriv precis så som du känner! Önskar dig allt gott på vägen :)

  Ett halsband fullt med avvikelser

  SvaraRadera