fredag 1 januari 2016

Nyårsdagens tankarÄnnu en år har passaret och ännu en nytt härligt år har vi framför oss! Alltid lika spännande första dagen av året, det finns så mycket förväntan och så mycket hopp i luften. Vilka löften gav du dig själv? Skriv gärna en meddelande till dig själv idag, som du öppnar i nyår och kollar hur året har gått.

Jag vill uppleva mer äventyr år 2016 och jag vill ha bättre hälsa. Hälsa har verkligen drabbat oss 2015, så det vill vi lämna bakom oss och satsa på bättre hälsa. Jag vill skriva mer och jag vill även måla mer. Jag vill ha bättre koll på våra ekonomi, göra mer kloka investeringar. Detta är några av många löften jag vill ge. Jag vill rensa och få en balanserad och glädjefylld hem.

Men något jag verkligen skulle vilja få in i min vardag är vänner för familjen, som vi kan dela högtider och vardag med, som finns nära oss, som vi kan dela glädje och skratt med.

Jag har mist några väldigt fina människors vänskap år 2015, men jag hoppas 2016 berikar mitt liv med nya kontakten och nya vägar. 

Som jag skrev tidigare, dag 1 av året är full av förväntan och hopp. Det är mycket man ser framemot, det svåra är att låta lågan brinna vidare i flera dagar. Men skrivna mål är lättare att nå än mål i tankar.

God fortsättning till dig, jag ser framemot att läsa dina texter även i år!

4 kommentarer:

 1. God fortsättning! Ser fram mot att läsa dina texter även i år. Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar verkligen bilden du valt som illustration till ditt inlägg.

   Radera
 2. Hoppas och önskar att du får ett bra år, 2016!

  SvaraRadera